Verpakkingen van noten en gedroogde zuidvruchten

noten

Als je een grote of kleine verpakking van noten of zuidvruchten wilt aanschaffen dan is het belangrijk dat deze op de juiste manier verpakt zijn. Op deze manier blijven de noten of gedroogde zuidvruchten vers en blijft de kwaliteit behouden. Sommige groothandels zijn tevens een Verpakkingsbedrijf van noten. In dit artikel leggen we je alles uit wat je moet weten over de verpakkingen van noten en gedroogde zuidvruchten.

Grote verpakkingen

Het is belangrijk om de noten en gedroogde zuidvruchten goed te verpakken zodat de hoge kwaliteit gewaarborgd blijft en om te zorgen dat ze vers blijven. Het is belangrijk dat de verpakkingen luchtdicht en afsluitbaar zijn. Om deze reden wordt er vaak gebruik gemaakt van polyester verpakkingen. Hierdoor wordt ook op de langere termijn ervoor gezorgd dat de noten of gedroogde zuidvruchten vers blijven. Het voordeel als je kiest voor een groothandel die tevens de optie voor verpakkingen aanbiedt is dat je ervan verzekerd bent dat er niks in het proces verloren gaat van de kwaliteit en versheid. Je eigen afnemers zijn er dan ook van verzekerd dat ze een goed product ontvangen, aangezien de noten die je krijgt aangeleverd vakkundig zijn verpakt. Uiteraard blijven de verpakkingen altijd maatwerk en is het slim om advies te vragen bij het bedrijf waar je je inkopen doet.

Kleinere verpakkingen

Als je geen grote verpakkingen wilt dan zijn er bedrijven die zich specialiseren in kleinere verpakkingen. Dit betreffen portie verpakkingen waar je vaak je eigen logo en dergelijke aan kan toevoegen. Ook hierin zijn er verschillende aanbieders en is het van belang om een offerte op te vragen om te kijken welke aanbieder het beste geschikt is in jouw persoonlijke situatie. Er zijn verschillende soorten verpakkingen waar je naar kan kijken als je kiest voor porties. Dit kunnen bijvoorbeeld staande verpakkingen zijn. Hieronder vallen de zogenaamde stand pouches, deze hebben een bredere basis en zijn aan de bovenkant hersluitbaar. Een andere optie is een kartonnen verpakkingen, waarbinnen zich weer een plastic verpakking kan bevinden. Deze kartonnen verpakkingen kunnen ook bestaan uit meerdere doosjes binnen een grotere verpakkingen. Er zijn ook vormvaste verpakkingen mogelijk, zoals opstapelbare doorzichtige plastic doosjes. Of gewoon een simpele plastic verpakking waarin je de noten verpakt of een emmer in verschillende maten. Als laatste kan je nog voor iets innovatiefs kiezen wat ongebruikelijk is en gebruikt kan worden als een cadeau of om de aandacht te trekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *